Workshops

We bieden verschillende workshops aan. Tijdens een workshop combineren we de theorie met een interactief gedeelte, in de vorm van een spel of oefening. 

Wil je een workshop volgen en staat deze hier niet tussen? Bel of mail ons gerust. We bieden regelmatig workshops op maat aan, en denken graag met je mee over de mogelijkheden!

Wat anderen over de workshops zeggen:

“De workshop van Its Training & Advies geeft energie. Met kennis, ervaring en ook veel interesse in alle deelnemers begeleiden Ijlal en Timed het gesprek over culturele emancipatie.

Ze zorgen voor een mooie afwisseling tussen theorie en voorbeelden uit de praktijk. De workshop zet aan het denken en zorgt weer voor meer bewustwording in het cultuursensitief werken en samenleven.”

Esther – Directeur basisschool

“De  workshop interculturele emancipatie leert je en kan uitleggen waarom mensen uit andere culturen zich soms op een andere manier gedragen, reageren of weinig contact met de omgeving zoeken. Dat bijvoorbeeld het woord respect of vrijheid voor iedereen een andere betekenis kan hebben/ heeft en dat je niet te snel met een mening klaar moet staan. Verdiep je in een cultuur.

Dit alles is voor in mijn werk heel waardevol. Je begrijpt ouders beter, komt dichter tot elkaar en het versterkt zo de band en het vertrouwen. Iedereen voelt zich dan beter, vrijer en dat bevordert de samenwerking tussen kind, ouders en school.”

Hildegard – Leerkracht basisschool