Home

Its Training & Advies staat voor innovatie en verandering. Wij geloven in gelijke kansen voor iedereen. Om dit te realiseren bieden wij diensten aan om diversiteit & inclusie te bevorderen. Het realiseren van een inclusieve samenleving vraagt aandacht.  Iedereen denkt en handelt vanuit zijn eigen referentiekader. Onze referentiekader is ons rugzakje gevuld met onze waarden, normen, sociale ervaringen, opleiding etc. Wanneer je hier bewust van bent, kun je dit beïnvloeden.  

Iedereen heeft onbewuste vooroordelen. Door even een stap terug te nemen, en hierbij stil te staan, kun je jezelf bewust maken van jouw oordeel. Wanneer jou dit lukt, zal het jou ongetwijfeld ook lukken om anders te gaan denken. Dit brengt mensen dichterbij elkaar. Zo ontstaan er nieuwe kansen om talenten te benutten en verder te ontwikkelen.

Its Training & Advies helpt organisaties om inclusiever te worden. Wil jij als organisatie de juiste begeleiding inzetten voor statushouders, dan kunnen wij jou verder helpen. Wij bieden op maat gemaakte leer- werktrajecten voor statushouders. De invulling van onze leer- werktrajecten is niet alleen gericht op taal, maar juist ook op de beheersing van werknemersvaardigheden.  

 

Wil je meer informatie, heb je advies nodig of wil je liever een vrijblijvend gesprek met ons? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier